Wij zijn |

Icon van een webapplicatie pentest

Pentests.nl

Pentests.nl is een cybersecurity bedrijf dat zich richt op het uitvoeren van pentests, ook wel penetratietests genoemd. We bieden verschillende soorten pentests aan, van webapplicatie pentests tot pentests op IT-infrastructuur of bedrijfsnetwerken. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen om de beveiliging van uw organisatie te verbeteren door potentiële zwaktes op te sporen en op te lossen.

Penetratietest

Bij Pentests.nl kruipen onze cyber specialisten in de huid van een hacker om kwetsbaarheden in uw digitale beveiliging bloot te leggen. Aan de hand van de resultaten van de pentest geven we gerichte adviezen over hoe deze kwetsbaarheden kunnen worden verholpen. Zo helpen we u om hackers een stap voor te blijven en de beveiliging van uw organisatie te verbeteren. 

Phishing simulatie Phishify

Phishify.nl

Phishify is een organisatie gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met phishing. We bieden phishing simulaties aan, waarmee u uw organisatie en medewerkers kunt testen op hun weerbaarheid tegen phishing-aanvallen. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het veld en helpen u graag om uw organisatie te beschermen tegen phishing.

CEO Fraude phishify

Phishing simulatie

Phishify biedt phishing simulaties aan om werkgevers inzicht te geven in het bewustzijnsniveau van hun werknemers. Een echte phishing aanval wordt gesimuleerd om te testen hoe alert de werknemers zijn en om ze te helpen weerbaarder te worden tegen cybercriminaliteit. Deze simulaties worden veel gebruikt in awareness trainingen.